CLUJ-NAPOCA, TRANSYLVANIA, ROMANIA

Regulament Blood Network

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FII HEADLINER SI DONEAZĂ SÂNGE ACUM ! ÎMPREUNĂ PUTEM FACE MULT BINE ÎN JURUL NOSTRU, ÎMPREUNĂ PUTEM SALVA VIEȚI.

 

 

Misiunea UNTOLD de a susține și încuraja donarea de sânge continuă. Tradiția Blood Network trebuie păstrată - România are nevoie de sânge în această perioadă mai mult decât oricând.

Trăim vremuri fără precedent, iar acest lucru ne-a făcut să reflectăm mai mult asupra vieții și să vedem binele pe care putem să îl facem în jurul nostru.

INTRĂ ÎN BLOOD NETWORK EDITIA A 8-A ȘI PRIMEȘTI 1 ABONAMENT LA UNTOLD SAU

VOUCHER DE DISCOUNT ! Dacă donezi sânge la centrele de transfuzii din întreaga țară, în perioada 14 mai - 3 iulie 2022, și intri în rețeaua „Și Eu Donez”, primești un voucher pentru achizitia unui abonament la pretul special de 646 RON + taxe ( de la pretul final de 995 RON + taxe ) FORMULAR

Dacă donezi în cadrul caravanei Blood Network în orașele în care vom fi prezenți și te înscrii în baza de date “Și Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro), primești un un abonament de tip general access basic UNTOLD 2022. În plus, donatorii din cadrul caravanei vor primi din partea Kaufland România câte un tichet de cumpărături in valoare de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară.

Caravana Blood Network ajunge și în orașul tău:

Bucuresti: In perioada 18 - 19 iunie, caravana mobila se va afla in Piata Universitatii (vis a vis de Teatrul National ”Ion Luca Caragiale” Bucuresti)

Constanta: In perioada 2 - 3 iulie, caravana mobila se va afla in Kaufland Constanta Palazu Mare, Bulevardul Tomis Nr.437 .

Tg. Mures: In perioada 25 - 26 iunie, caravana mobila se va afla in Piata Tineretului.

Sibiu: In perioada 4 -5 iunie, caravana mobila se va afla pe Pietonalul Magazinului Dumbrava / Piata Mare.

Oradea: In perioada 25 - 26 iunie, caravana mobila se va afla in Piata Unirii. Ploiesti: In perioada 11 - 12 iunie, caravana mobila se va afla la Primaria Ploiesti.

Craiova: In perioada 28 - 29 mai, caravana mobila se va afla in parcarea Mall Electroputere. Iasi: In perioada 28 - 29 mai, caravana mobila se va afla la Iulius Mall.

Timisoara: In perioada 21 - 22 mai, caravana mobila se va afla in parcarea Politehnicii. Brasov: In perioada 21 -22 mai, caravana mobila se va afla pe Bulevardul Republicii.

Cluj: In perioada 14 - 15 mai, caravana mobila se va afla la Monumentul Memorandistilor, pe strada Eroilor.

Zalau: In perioada 4 - 5 iunie, caravana mobila se va afla la Prefectura Zalau.

Programul de recoltari ale caravanei mobile este intre orele 8:00-14:00.

Donarea la caravana mobila se face in limita locurilor disponibile in cadrul programului de functionare ( 8:00 - 14:00 ).Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2021, în parteneriat cu platforma “Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

 

 

Campania se desfășoară în perioada 14 mai - 3 iulie 2022.

UNTOLD RADIO
NOW PLAYING: