FAQ

Cand are loc Untold Festival?
Untold Festival are loc intre 3 si 6 august 2017.
Unde are loc Untold Festival?
In Cluj­-Napoca. Mai exact la Cluj Arena (Main Stage), Sala Polivalenta, Parcul Central si in Piata Unirii. Fiecare locatie poate avea mai mult de o singura scena.
Ce inseamna abonament? Cum este diferit de bilet?
Abonamentele Untold Festival asigura accesul unei persoane pentru toate cele 4 zile de festival. Biletul Untold Festival asigura accesul doar pentru o singura zi de festival.
Biletele de camping asigura accesul in camping pentru toate cele 4 zile?
Da, cu un billet de camping poti intra in camping in toate cele 4 zile.
Daca suntem 2/3/4 cu acelasi cort, trebuie sa ne luam toti bilet de camping?
Da, fiecare persoana trebuie sa detina bilet de camping.
Voi primi cort sau trebuie sa vin cu cortul meu?
Ambele optiuni vor fi puse la dispozitie. Verificati sectiunea Cazare
Ce inseamna bilet Caravan?
Daca ai o rulota si vrei sa vii cu ea la festival trebuie sa iti cumperi (atat tu cat si cei care te insotesc in rulota) bilet Caravan.
Ce inseamna abonament VIP?
Posesorii abonamentelor VIP beneficiaza de:
  • - Accesul in zone VIP la Main Stage si inca alte 2 scene (Zona VIP va fi pozitionata pe o platforma inaltata cu vizibilitate mai buna)
  • - Intrare VIP speciala
  • - Accesul la statii de incarcare a telefoanelor mobile
  • - Premium bar cu servicii extinse si timp minim de asteptare
Am voie sa particip la festival daca nu am 18 ani?
Da, dar cu cateva mici conditii:
  • - Accesul persoanelor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. Parintele insotitor trebuie sa prezinte un abonament valabil pentru accesul sau si al copilului la festival. Un parinte poate insoti un singur copil la festival (abonamentul parintelui va permite accesul acestuia si doar al unui copil sub 7 ani)
  • - Accesul persoanelor intre 7 si 14 ani este permis doar daca acestia sunt insotiti de unul dintre parinti. Atat parintele insotitor cat si copilul trebuie sa prezinte cate un abonament valabil pentru accesul la festival
  • - Accesul persoanelor peste 14 ani este conditionat de un acord parental scris. Acordul parental se poate accesand umatorul link: aici
Voi putea intra si iesi din zona de festival dupa bunul meu plac?
Da, in schimbul abonamentului sau biletului vei primi o bratara de acces care iti va permite accesul si parasirea zonelor de festival dupa bunul plac.
Am voie sa dau bratara jos de pe mana dupa fiecare zi de festival?
Nu, bratara nu poate fi data jos fara sa fie rupta, iar o bratara rupta nu mai este valida (nu vei mai putea intra la festival). Bratara este dintr-un material textil care permite ca aceasta sa fie purtata si la bazin sau la dus fara ca integritatea ei sa fie afectata.
Trebuie sa returnez bratara dupa festival?
Nu, bratara iti ramane amintire.
Voi putea intra la camping chiar daca nu sunt camper?
Nu. Pentru a intra in zona de camping vei avea nevoie de o bratara pentru camping. Aceasta bratara va fi primita in schimbul unui bilet pentru camping valid.
Vor fi zone de unde pot cumpara mancare si bautura?
Da, vor fi numeroase baruri, standuri de cocktailuri, standuri de fresh-uri si bauturi naturale, inghetata, racoritoare si zone de mancare cu standui cu mancare, fast-food, dulciuri si tot ce iti poti imagina.
Voi putea veni cu animalul de companie?
Oricat ne plac animalutele, accesul lor nu va fi permis in zonele de festival atat pentru siguranta lor cat si a celorlalti participanti la festival.